Αισθητική ιατρική

Τι ακριβώς είναι η Αισθητική Ιατρική και η Αναίμακτη Χειρουργική;

Η ομορφιά ήταν πάντα η απόλυτη επιθυμία όλων των ανθρώπων.

Στη σύγχρονη εποχή έχει αναχθεί σε υπέρτατη αξία.

Η αισθητική Ιατρική ασχολείται με τη βελτίωση της εμφάνισης του ατόμου και με τη χρήση επεμβατικών και μη εφαρμογών, προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στη βελτίωση της αισθητικής υγείας και σε επέκταση της ψυχικής υγείας του ατόμου.

Κατά συνέπεια συμβάλλει στη βελτίωση της προσωπικής, οικογενειακής, κοινωνικής και επαγγελματικής του κατάστασης.

Πόσο επίπονες είναι οι θεραπείες της Αισθητικής Ιατρικής;

Ο φόβος του χειρουργείου και των ενδεχόμενων μετεγχειρητικών παρενεργειών, είναι ο κύριος ανασταλτικός παράγοντας για τα άτομα που επιθυμούν την απόκτηση και διατήρηση της ομορφιάς.

Οι σύγχρονες εξελίξεις, η βελτίωση της τεχνικής και οι νέες και διαρκώς πιο αποτελεσματικές τεχνολογίες στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής οδήγησαν στην Αναίμακτη Χειρουργική.

Σήμερα, με τη χρήση της μη επεμβατικής ηλεκτροχειρουργικής, πραγματοποιούνται με επιτυχία επεμβάσεις που πριν ήταν αδιανόητες και δίνουν αποτελέσματα ενός κλασικού χειρουργείου αισθητικής, χωρίς νυστέρι και ράμματα.

Ποιες υπηρεσίες παρέχουν οι μονάδες του ΟΜΙΛΟΥ EUROMEDICA;

Στα κέντρα του ΟΜΙΛΟΥ EUROMEDICA γίνονται θεραπείες μπότοξ, υαλουρονικού οξέος, PRP, νήματα PDO, μεσοθεραπεία ενυδάτωσης και σύσφιξης προσώπου, καθώς και χημικά peelings.

Επίσης, παρέχονται θεραπείες αισθητικής προσώπου όπως βαθύς καθαρισμός, θεραπεία ακμής, μεσοθεραπεία ενυδάτωσης και σύσφιξης με dermapen, καθώς και Laser αποτρίχωσης (μηχάνημα Alexandrite).

Τι ακριβώς προσφέρει η μεσοθεραπεία Dermapen;

Η μεσοθεραπεία Dermapen είναι ιδανική για τη σύσφιξη και την ανόρθωση της επιδερμίδας και τη λείανση των ρυτίδων, χρησιμοποιώντας ατομικά κοκτέιλς με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη, σύσφιξη και υγεία.

Πόσο αποτελεσματικά είναι να peelings;

Τα peelings συνίστανται στη χρήση χημικών ουσιών, οι οποίες εφαρμόζονται στο δέρμα, προκειμένου να βελτιωθούν η υφή του δέρματος, οι πολύ μικρές ρυτίδες, οι δυσχρωμίες, τα μελάσματα, οι φακίδες και το χλόασμα.

Ανάλογα με το προϊόν και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθούν, υπάρχει και διείσδυση σε διαφορετικό πάχος στο δέρμα.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το υαλουρονικό οξύ;

Το χημικό υαλουρονικό οξύ παράγεται σε εργαστήριο και διατηρεί όλες τις ιδιότητες του φυσικού.

Είναι ασφαλές και μπορεί να εφαρμοστεί σαν ενέσιμη θεραπεία για ενυδάτωση, γέμισμα ρυτίδων, αλλά και για προσθήκη όγκου σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Η εφαρμογή γίνεται με απλές επιφανειακές ενέσεις, χωρίς αναισθησία, στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, στο μεσόφρυο, στις μικρές ρυτίδες γύρω από το στόμα, στο περίγραμμα και σε αύξηση όγκου των χειλιών, στο πηγούνι, στα ζυγωματικά, στις ουλές και σε μικρές και επιφανειακές ή και βαθιές ρυτίδες του προσώπου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με Laser Alexandrite;

Το σύστημα Laser για εφαρμογές αποτρίχωσης είναι νέας γενιάς ιατρικό Laser, τύπου Alexandrite, που παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας.

Το Gentle Laserεκπέμπει μία ήπια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη.

Ο μηχανισμός προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία, κάνοντας τη θεραπεία αποτελεσματική και ανώδυνη.

Επαναλαμβανόμενες θεραπείες θα χρειαστούν για την καταστροφή των τριχών, όταν αυτές βρίσκονται στη φάση αναγέννησης, για να μπορούν να καταστραφούν αποτελεσματικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας


Οι πληροφορίες σας

Ενημερώστε μας πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Μη διστάσετε να μας κάνετε μια ερώτηση ή απλά να μας αφήσετε ένα σχόλιο.